Werewolves Within (Un hombre lobo entre nosotros)

Cara d’ovella, ungles de llop

0
37

Any: 2021
País: Estats Units
Direcció: Josh Ruben
Protagonistes: Sam Richardson, Milana Vayntrub, Catherine Curtin, Sarah Burns, Cheyenne Jackson, Harvey Guillén, George Basil

Presentació i posada en context de l’escenari (el poblet de Beaverfield), descripció amb pèls i senyals de tots els personatges i les seves peculiaritats, i finalment reunió de tots aquests en una gran sala posant-los en coneixement del fet que entre ells hi ha un assassí implacable que paulatinament acabarà amb la vida de la resta… un a un.

Werewolves Within, adaptació d’un videojoc, es presenta seguint al peu de la lletra la fórmula patentada per Agatha Christie, però per a l’ocasió en una variant més còmica i festiva: aquí el detectiu és un guardaboscos i el perillós assassí és ni més ni menys que un famèlic home llop. ¡Benvinguts al Festival de Cinema de Sitges 2021!

La idea és divertida. Fins i tot podríem dir que l’execució és encertada, fent prevaldre en tot moment l’humor o l’autoparodia i negant-se a caure en un to més solemne que molt probablement hauria desembocat en un terror inexistent o en un thriller de misteri massa trillat.

Ara bé, en el meu cas, tota l’experiència queda llastrada per una gran pega: en cap moment he entrat ben bé en el seu sentit de l’humor. Els habitants del llogaret els he trobat sobrecaricaturitzats, les seves constants ganyotes exagerades i els diàlegs més aviat simples, i tot plegat ha fet que, malgrat la meva bona predisposició, m’allunyés de la història.

I, després d’assistir amb apatia a la mort de personatges que no he acabat de fer-me meus, he arribat a un desenllaç amb gir argumental inclòs que, com la visió de les ventades i la neu dels boscos de Beaverfield, m’ha deixat més aviat fred.

Valoració: PÈRDUA DE TEMPS
45

Té un aire de...

The Wolf of Snow Hollow (2020) + Knives Out (2019)  + Murder by Death (1976)

De tràiler a thriller i de professió Laura Palmer

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.