Ja sigui a les sales de cinema, ja sigui en streaming des del confort de casa, en la cartellera d’aquest mes trobareu plats del temps, algun producte de proximitat i més d’una suculent elaboració exòtica…
Ja sigui a les sales de cinema, ja sigui en streaming des del confort de casa, en la cartellera d’aquest mes trobareu plats del temps, algun producte de proximitat i més d’una suculent elaboració exòtica…
Primer plat: Patates violetes silvestres amb gust “clàssic”
(a sales el 25/12)
Segon plat: Tàrtar de vedella acompanyat de crueses vàries
(a sales el 20/12)
Postres: Llengües de gat
(a sales el 25/12)
Entrant: Deconstrucció de canapès nupcials del dia anterior
(a Netflix el 6/12)
Plat principal: Àrros del Delta amb aires de Mar
(a Filmin el 5/12)
Postres: Torradetes de Santa Teresa amb vi de missa
(a sales el 5/12 i a Netflix el 20/12)
Plat únic: Brou de colom a l’estil MI5
(a sales el 25/12)
Postres: “Helado Oscuro” de nou boles
(a sales el 19/12)
Brioix “espacial” elaborat amb massa mare
(a sales el 13/12)
Salmó amb mandonguilles picants
(a Filmin el 3/12)
Formatge fumat de la vall de Baztan
(a sales el 5/12)