Els dies que vindran

0
113

Any: 2019
País: Espanya
Direcció: Carlos Marques-Marcet
Protagonistes: David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto, Laura Soto Socias

Seguint amb el retrat de les parelles d’avui dia, Carlos Marques-Marcet aborda el daltabaix que comporta la maternitat per dos joves d’uns trenta anys. La novetat, el mèrit, l’al·licient (digueu-ho com vulgueu) és que ho fa convertint-se en un observador impúdic de la intimitat de David Verdaguer (el seu actor fetitxe) i la seva parella, Maria Rodríguez Soto, durant l’embaràs d’aquesta.

Així, Els dies que vindran és un exercici de metacinema (o a vegades pràcticament un documental de naturalesa) en què els protagonistes es presten a una exposició total del seu procés. La pel·li, doncs, és més seva que de ningú (ells són la pel·li!), i sobretot de Maria Rodríguez, que transmet un ventall de sensacions que fan posar la pell de gallina.

A més a més, hi destaquen els diàlegs, frescos i versemblants, i l’exercici d’empatia amb els propis pares, ja que Marqués-Marcet lliga com van viure els pares de l’actriu la paternitat amb com afecta això a la seva filla en el moment que ha d’afrontar el mateix procés. Et fa experimentar, encara que sembli impossible d’aconseguir, els dilemes que tenen aquells que es plantegen tenir un fill per primera vegada i es moren de por, però també d’il·lusió.

Valoració: BONA
70
Procrastinadora sènior

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.