High Life

Intentant fer una obra de culte

0
86

Any: 2018
País: França
Direcció: Claire Denis
Protagonistes: Robert Pattinson, Juliette Binoche, Mia Goth

Reciclatge, una caixa a l’espai, una caixa dins la caixa, Juliette Binoche dins la caixa de la caixa de l’espai.

Un grup de criminals condemnats per delictes de diferent gravetat són enviats a vagar espai enllà en una missió aparentment transcendental per a la humanitat. ¿Què pot sortir malament?

High Life, el pretensiós intent de Claire Denis d’ubicar un drama existencialista en un thriller sexual de ciència-ficció, no convenç. És realment difícil que una pel·lícula funcioni quan mostra més ínfules filosòfiques que consideració cap a l’espectador.

Els actors fan el que poden amb uns personatges que no tenen gaire interès ficats en una trama que destaca més per les situacions ridícules i les inconsistències que pels moments decents (que també els té).  

Ben mirat, potser no hi havia millor lloc per a aquesta pel·lícula que en l’edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges que commemora els 50 anys de 2001: A Space Odyssey (Stanley Kubrick, 1968). Es pot interpretar com un tribut a l’experiment espacial de Kubrick, perquè repeteix el to narcòtic i la sensació de presa de pèl… però sense aportar cap recurs interessant ni innovador.

Valoració
50
User Review
20.31 (2 votes)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada