In the Tall Grass (En la hierba alta)

Mala herba mai no mor..., però en aquest cas sí que mata

0
83

Any: 2019
País: Estats Units
Direcció: Vincenzo Natali
Protagonistes: Laysla De Oliveira, Avery Whitted, Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Will Buie Jr., Rachel Wilson

Una frondosa extensió de massa vegetal que engoleix tots els intrusos que s’hi endinsen: el malson dels jardiners és el que dóna forma al nou laberíntic film de Vicenzo Natali (Cube,1997) en el que també és l’última (segurament per poc temps) adaptació cinematogràfica d’una novel·la del prolífic Stephen King.

Ara sí, la combinació director-autor funciona com un rellotge. La novel·la, un relat sobre un immens camp d’herba claustrofòbic i letal, va com anell al dit a un director que, com ja va demostrar en la seva opera prima, es diverteix tensant la convivència de reduïts grups humans perduts en enigmàtics escenaris que els sobrepassen.

In the Tall Grass ofereix juganeres tècniques narratives i visuals, personatges arquetípics ben caracteritzats i un desenvolupament àgil però ferm. Una pel·lícula de gènere que aporta exactament el que promet amb bon pols és ja de per si una bona notícia. Doble bona notícia considerant el nivell de moltes de les produccions temàtiques de Netflix (sempre amb honroses excepcions).

Ara bé, com ja hem dit altres vegades, els finals de King són l’aliment dels seus detractors, i a In the Tall Grass l’escriptor de Maine opta per donar resposta als misteris plantejats amb un dels arguments més recurrents del seu univers literari. Tot i això, tenint en compte l’esperit lúdic de la proposta, estem segurs que aquest farà desdir molts haters de segar massa arran aquestes divertides herbotes.

Valoració: INTERESSANT
65

Té un aire de...

Children of the Corn (1984) + Cube (1997) + Color Out of Space (2019)

De tràiler a thriller i de professió Laura Palmer

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.